Pappa Svangren

En blogg om mitt liv och allt runtomkring

MR...

Kategori: Allmänt

Jaha då var det avklarat då...
Får hoppas att jag får någon klarhet i vad som är fel med min nacke.
MR röntgen är inte det häftigaste jag gjort på senaste tiden. Men vill jag ha ett svar på vad som är fel så var det helt klart värt det....

Nacken värker rätt bra just nu, efter en heldag i Västerås med familjen. Först IKEA och sen röntgen på Unilabs på Hälla.
Dex blev nog jättenöjd med resan, först blev det brunch på IKEA och så dagens höjdpunkt första gången för det i lekrummet Småland. Hela killen lyste av lycka när det var dags att få en väst och få komma in och leka. Efter det gick han till BR leksaker där han hämtade sin klubb present, han valde en lite helikopter.

Sen blev det en sväng på några till ställen innan vi begav oss till Hälla. Medans jag var på röntgen fick grabbarna leka på ICA Maxis lekrummet under tiden Sofia var inne och handlade. Innan vi lämnade den gamla vikingabyn Västerås bakom oss åt vi lite på McDonalds.

Nu har bussen äntligen rullat in i Surahammar och snart återstår bara en liten promenad sen är vi hemma igen. Och det känns som det kommer bli en tidig kväll för familjen Svangren.

Imorgon väntar samtal från Vårdcentralen någon gång mellan 8 och 9 skulle det visst ringa. Så det är bara att se till att ha ljudet på...

Det var allt för nu.

Ta hand om er!

På väg hem

Kategori: Allmänt

Snart hemma igen

Ja, nu sitter jag på bussen hem efter att ha spenderat natten på MAVA i Västerås.
Nu slipper jag EKG-sladdar och folk som kommer in och väcker mig hela tiden. 
Men jag måste säga TT det var riktigt trevlig personal där trots allt.

Det ska verkligen bli skönt att få komma hem och sova i sin egen säng igen.  Har inte sovit så jättebra inatt men jag har sovit iallafall... Det var skönt att få lite besök igår kväll av Sofia och två av barnen och så klart Ola.
Sofia och dom minsta 2 kom in idag också och hämtade hem mig. 

Alla prover jag fått svar på har varit bra. Bara ett prov jag inte har fått svar på än. Men det lär jag få reda på sen. Och nästa vecka ska jag på MR... Hoppas verkligen att den visar något. Orkar inte gå och oro mig över vad som är fel...
Precis nu svängde bussen in i Surahammar vilket betyder att vi snart är hemma.
SKÖNT!

Skriver mer en annan dag.

Ha en bra dag och ta hand om er och dom ni tycker om.

Vi hörs!

Och bara så ni vet:
Bearded Bad Boys Do It Better

Sjukhus...

Kategori: Allmänt

Idag bär det av till Köping och ett besök på Medicin...
Jag var till läkaren igår, en ny läkare.
Han var riktigt trevligt, ja han var duktig också. Han hade faktiskt tagit sig tid att läsa min journal. Han kollade bl.a blodtrycket och lite andra grejer.
Han skrev en remiss till Medicin akuten i Köping och jag fick välja själv om jag skulle åka direkt eller åka idag. Så här sitter jag på bussen in mot Västerås för att sen byta buss till Köping.
Jag vet att jag inte behöver oroa mig över något. Men jag är faktiskt ganska nervös, hatar verkligen att ta prover. Men det ska väl förhoppningsvis gå bra. Ska bli skönt att få reda på vad som är fel. Eftersom att jag har svimmat x antal gånger, jag har ont i nacken, huvudvärk till och från. Känselbortfall i bland annat 3 fingrar på vänster hand och blir ofta trött i vänster ben när jag gått mycket. Är även tröttare än vanligt. Fast det kan ju bero på att jag har ont...

Bara vänta och se vad alla prover kommer att visa. På ett sätt ska det bli skönt att ta proverna och det är att jag kan få reda på vad som gör att jag har ont... Känns som att det kan bli en lång lång dag i Köping.

Jag kanske skriver lite mer efter jag har varit och tagit alla prover...
Vi får se...

Ha en bra dag alla som läser detta.
#beardedbadboyssweden