Pappa Svangren

En blogg om mitt liv och allt runtomkring

Röntgen av nacken

Kategori: Allmänt

Ont i nacken...
Sitter på bussen in till Västerås, ska upp till sjukhuset på röntgen av nacken.

Får se om dom ser något nu annars kommer jag begära magnetröntgen.

Orkar inte hade det så här, när jag vaknar har jag inte alls lika ont men bara efter 30 minuter så kommer smärtan smygande. Då är det både nackvärk och huvudvärk. Veckan som gick var riktigt jobbigt. Vissa dagar hade jag riktigt jävla ont. 

Det värsta är när jag tappar känseln lite då och då. Hade även ett par svimningsanfall under veckan...

Kvällen/natten mot igår kändes det som att jag skakade i hela kroppen när det var dags att sova...

 Nu hinner jag inte skriva mer. Men ha en bra dag alla som läser min blogg

Ont...

Kategori: Allmänt

Inte så kul just nu...
Hatar min nacke just nu...
Idag har jag riktigt ont, inte bara i nacke utan även i huvudet.
Men jag överlever ska ni se. Jag har ju världens bästa vid min sida. Hon som får mig att inte tänka på min nacke. Hon som får mig att slappna av. Utan henne hade jag nog inte orkat.

Var till läkaren idag och han förlängde min sjukskrivning till den 1/10.
Nästa sak på mitt schema den här veckan är sjukgymnasten. Och den 25:e är det dags för nackröntgen. Får se vad dom hittar eller om dom hittar något. Vill veta vad felet är och vad man kan göra åt det.
Hatar verkligen att ha ont!

Ha en bra dag alla där ute.

Lite uppdatering... Eller vad man ska säga

Kategori: Allmänt

Så är det vissa dagar

Har inte orkat skriva så mycket på ett tag nu...
Ni som följer mig på sociala medier och läser min blogg vet hur det är med min axel och nacke...

Lite har hänt iallafall ska på röntgen den 25:e så vi får se vad det visar. Om det visar något alls. Annars kommer jag be om magnetröntgen. Idag värker det ordentligt i nacken... Inte alls så kul... Men jag tar mig igenom dom. Med hjälp av värktabletter om dom vill funka... Och med hjälp av min kära fru.

Vet fan inte vad jag ska skriva mer. 
Nej skriver mer en annan dag...

Ha det så bra så länge


Jävla nacke...

Kategori: Allmänt

Vet inte riktigt vad jag ska skriva....
Har riktigt känner jävla ont i min nacke idag...
Jobbade bara 2 timmar idag. Det gick inte jobba mer. Så helt genomsvettig åkte jag hem... Måste ringa om en tid till läkaren... Men det får jag vänta med till på torsdag... Det var tydligen läkarbrist på Hallstahammars vårdcentral... Jaja det får väl bli så antar jag... Får väl ta  det lugnt tills dess...

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer idag..
Har riktigt ont i nacken och axeln just nu

Axel....

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen hem från Västerås. Vi har varit på Vallby och hälsat på.
Axeln värker rätt mycket just nu. Känner även att jag är lite gungig i huvudet... Inte alls bra, kan inte påstå att det är speciellt kul att vara mig precis just nu...
Har haft någon dag den här veckan när det var bättre och nästan ingen värk. Men idag är inte en sån dag. Det har liksom kommit smygande mer och mer hela dagen. Trots att jag fick massage av min kära fru så vill det inte släppa.

Vill verkligen inte att det ska bli som får x antal år sedan när förra axeln höll på. Då var det vissa dagar när jag knappt orkade lyfta en så lätt sak som en penna. Jag blev även sjukskriven under en ganska lång period. Och rasade i vikt... Den var inte alls kul.
Ska till sjukgymnast på måndag. Får se vad han har att säga. Tror nästan att det blir så att jag får kontakta läkare om det inte blir bättre. Hatar verkligen att ha ont. Det sätter sig på humöret och fuckar upp hela tillvaron. Nej, jag hoppas att jag får ordning på axeln fort den här gången. Vill verkligen inte gå igenom samma skit som förra gången...

Får väl slänga i mig en och annan värktabletter när vi kommer hem. Så kanske jag slipper lite av det onda en stund iallafall.

Nu är vi snart hemma i Sura igen, vi ska precis svänga av från 66:an. Så snart är man hemma hoppas jag inte får ondare innan vi har kommit hem. För just nu känns det som att det sitter en elefant unge på axlarna...

Jaja nog för idag vi hörs. Ta hand om er